Livsstil

Tobaksfritt snus – Framtiden

 

De tobaksfria nikotinpåsarna.

Jag är ju en av de personer som har varit fast i tobaksträsket. Jag har snusat sedan jag var ungdom och jag har nu på äldre dagar insett att med inflationen är katastrof och att jag försöker fokusera en del på min hälsa och välmående så rimmar det inte med att hela tiden, konstant ha en prilla under läppen, oavsett hur gott jag tycker det är.

Jag snusar för tillfället XR och de senaste året har jag , pga allt som har hänt i det privata livet snusat mer än vad jag brukar göra och detta är inte något jag är stolt över och funderar mer och mer varje dag på att hur ska jag göra för att kunna minska på snusandet? Och när jag väl minskat på snusen så kanske jag har turen att jag till och med kanske kan sluta med snuset ? Det hade ju varit helt perfekt, både för hälsa och ekonomin.

Jag har tidigare försökt sluta snusa och jag lyckades hålla upp i 11 månader och sedan körde det i hop sig och jag hade sånt sug efter snus att jag inte kunde stå emot det. Och nu funderar jag och har börjat tänka om, att sluta med snuset från en dag till en annan är inte den rätta vägen för mig att gå.

Jag har dock inset att jag behöver hitta något som kan ersätta min snus som jag har i dag och då kom jag självklart på att tänka på snusen Loop, som jag tidigare har testat och tycker att den är helt okej, de är helt tobaksfria vita nikotinpåsar som fortfarande har nikotin i sig. Och då börjar man ju någonstans, att istället för att sätta ett förbud direkt så byter jag ut min ordinarie snus med både tobak och nikotin och skär ner på tobaken och har de tobaksfria nikotinpåsarna. Dessutom har jag en vän som har kört denna metoden och för henne har det fungerat superbra, hon har inte nått i mål ännu, men hon är på god väg och snusar nästan ingenting i dag gentemot tidigare . Så kan hon , så kan jag.

Nu byter vi ut de tobak och nikotinsnuset mot tobaksfri snus. Loop och Velo, im going for you!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.