Livsstil

Redo för natt nr 3

Så är jag vaken igen , utfodrat kamphundarna och varit ute 2 gånger. Töserna först och sedan Gizmo. Tar ut han själv då han behöver lugn och ro och han har varit duktig och fått mat och gjort 1 och 2. Lycklig pappa. Medicinen han får kan han bli hård i magen av.

Just nu verkar det som om morfinet han fick efter operation börjar släppa, för jävlar vad det gnälls här bredvid mig i soffan. Han ligger just nu i en extra filt för att ha lite mer värme, vilket är viktigt för det lilla livet efter en operation.

I dag hämtade jag ut ett paket från bodystore. Jag beställde lite salvor/krämer till sjömannen. Han talade om att hans psoriasis blir värre av AC på jobbet så jag googlade lite och tänkte , det är värt att testa någon ny salva att kleta in sig med. Och samtidigt klickade jag hem lite bra att ha grejer till mig.  Något jag blivit tipsad om länge, sedan jag fick besked om att jag är laktosintolerant och har känslig mage, Huskfiber och algtabletter som ska var bra för lite allt möjligt, bland annat min fibro. Jag testar.  Och så klart, te i stället för kaffe. Jävla tjatande om mitt kaffe nu alltså!

Men när man läser på HUSK förpackningen känner man lite … What?! Men det skulle jag inte bry mig om. Detta ska tydligen vara bra. Men jag behöver dricka mer vatten än vad jag  i regel gör.

DSC_2122

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenny 5 maj, 2015 at 20:05

    Sicken idiot!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.