Livsstil

Latte och körsbär

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tisdag , kamphundarna är rastade och jag har ordnat mig en latte och tog med körsbär att sitta och smaska på framför datorn. Vid 04 i natt somnade jag då jag fick migrän anfall igen !? Seriöst, va fan är detta? Jag har inte haft migrän på flera år, sluppit ta min migränmedicin och helt plötsligt 3 dagar i rad får jag några av de värsta migränanfallen jag i mitt liv varit med om?

Jaja, nu mår jag bra i alla fall och är ledig. Sista lediga dagen, för i morgon är det min sista natt för mig på ett tag och semestern väntar runt hörnet.  I morgon förmiddag tänkte jag köra ner till husvagnen och kolla till hur det ser ut och i fall det behövs klippas lite gräs så man inte få på huvudet för det. För i dag orkar jag inte, utan i dag blir det en dag hemma igen med kamphundarna, fixa i lägenheten, planera inför 30 års festen och försöka bli av med lite jobb med bloggen och den där krönikan ska skrivas. Vafan!? Det står helt still och så drar jag mig lite eftersom jag inte har word i datorn ännu, så att skriva i wordpad är lite .. sådär men det går!

Så nu ska jag dricka min latte, äta körsbär och kolla runt på de sociala medierna och se vad som har hänt i världen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.