Livsstil

En fullspäckad dag

dsc_3021

Godmorgon godingar. Shit vad gott jag har sovit i natt, sjömannen kom ju hem i går så det är inte konstigt att jag sovit gott i natt haha! Och när vi la oss i går kom jag på att , fan jag får ingen sovmorgon och måste ställa larmet för att komma upp i tid och hinna fixa med saker och hinner få mig en latte innan jag kickar i gång denna dag.

I dag är det fullt ös. Dagens agenda är fylld, lite ledighet är det men det är massa roligt.
– Möte kl 10.
– Möte med butik efter kl 13.
– Event på Emporia kl 18. Förhandsvisning av ny butik som öppnar på Emporia innan dom öppnar upp för allmänheten i morgon.

Så efter butiksmötet kl 13 måste jag hem, leta fram lite snyggare kläder som jag kan ha på mig ikväll. Jag hoppas jag kan få med mig sjömannen på kvällens event , för det hade varit så kul. Men som ni förstår så vet jag inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera under dagen, men självklart kommer jag uppdatera ikväll när jag har lite tid över, jag får helt enkelt dela på tiden, lite jobb tid vid datorn och sedan massor med tid till mys med sjömannen och kamphundarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 17 november, 2016 at 09:38

  Ha det så trevligt på eventet och hoppas att sambon hakar på

  • Reply tommytott 18 november, 2016 at 10:17

   Tack! Eventet var trevligt och sjömannen följde med! Är det fler än jag som inte kan kommentera din blogg? Klickar jag på kommentarer så är det tomt .?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.