Livsstil

Möten, fika och #jackan2016

dsc_3023

Hej fina ni. Det har varit en fullspäckad dag med 2 bra möten. Och efter första mötet på förmiddagen så hämtade sjömannen upp mig och vi drog på Triangeln för att möta upp Linnbie för en kaffe på Espresso house triageltorget, men där var det så mycket folk så det blev kaffe och en ruskigt söt sliskig saffransbulle med mandelmassa?! Seriöst, kan dom inte skriva ut när det är mandelmassa i så vi som inte tycker om det kan slippa tugga i oss skiten. Jag dör vad äckligt , men både jag och sjömannen tryckte i oss våra, kostade ju för fan 29kr styck haha. Latten var däremot god.

När vi gick på triangeln i väntan på Linnbie så gick vi förbi carlings och ja, där hittade jag bomberjacka för 299. Vi frågade i kassan om det var dam eller herr då den hängde mitt emellan, men det var en dammodell, men han i kassan svarade glatt att så länge man trivs och kan bära  upp det så kvittar det-  för jag har ju damjeans på mig för modellen är snyggare. Jag älskar den inställningen! Så trots att jackan inte är fodrad och vinterjacka så köpte jag den ändå, en pastell/smutsrosa bomberjacka. Japp, ni läste rätt. Jag får se hur det känns, då kändes det grymt nu men tvekar jag lite på val av färg. Självklart få ni se den på senare, tror jag kommer bära den ikväll. #Jackan2016 är nu kanske , bara kanske ett minneblott haha!

Möte nr 2 nu i eftermiddag gick oxå superbra. Lokal butik som jag ska samarbeta med lite nu innan jul och även i början på nästa år kör vi på ett samarbete. Detta kommer bli så grymt !  Men nu mina vänner , ska jag slänga mig i soffan och vila lite innan jag och sjömannen svirar om och drar till Emporia på event av invigning av ny butik. En grym torsdag helt enkelt.

Inlägget är delvis i samarbete med Passiflora.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.