Livsstil

En ny vecka, fibromyalgi monstret och 1 dag kvar

När kroppen är sliten.

Hej måndag och hej ny vecka. Det är en fruktansvärt trött Totten som ni har  här, trots att helgen har bestått av fokus på återhämtning och att jag har kommit i sängen i bra tid hela helgen och i går gick jag och la mig vid 21 tiden men ändå känns det som att jag har blivit överkörd av en ångvält, kroppen är så jävla trött och det gör ont både här och där.  Årstidsskiftningar är något som min kropp verkligen inte uppskattar.  Men det är bara att göra det bästa av situationen och försöka hålla fibromyalgi monstret “Ernst-Hugo 90+” i denna nivå så ska jag nog klara mig.

En ny arbetsvecka ska kickas i gång och det är full fart som vanligt.  Jag vaknade vid 7 i dag men jag låg kvar i sängen och försökte samla kropp och få kroppen att orka. Kamphundarna var som mina värme kuddar och ville ligga nära och mysa. Måtte löpperioden snart vara över så att dom lugnar ner sig!  Denna veckan är det jobb Måndag-torsdag och nu är det bara 1 dag kvar, sen har jag sjömannen hemma hos oss igen.

Men nu , nu ska jag få i mig mitt kaffe, sen ska jag skära upp lite grönsaker till dagens matlåda och så ska det fixas med hundarna innan det är tid för mig att bege mig mot tåget och där med kicka i gång jobbveckan.

Hur ser er vecka ut?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.