Livsstil

En jävla smäll, lördag morgon och en hårtransplantation tack

Lördag morgon med en god kopp kaffe.

I går kväll när vi lagt oss så vid 22 tiden så reser Chanel ragg, studsar i sängen och skäller som en galning när det smäller och våra fönster skakar och vi tittar på varandra och säger, va fan var det där? I söndags small det rejält i området och i går var det tid igen.  Det började blinka blått utanför och vi som många andra stod i fönstret och tittade och självklart, dum eller inte, men eftersom vi är människor som bryr oss och inte alls är nyfikna fick vi på oss kläderna och gick ut med Chanel en runda.. vilket var tur , för satan vad hon bajsa haha!

Det visade sig att att det var utanför samma port på andra gården som det detonerades något som polisen kallade en fyrverkeripjäs, men det måste vara en hemmapulad pjäs i så fall med tanke på hur det small och hur det skakades i våra fönster. Av vilken anledning det detonerades vet vi inte, men det är väl ett par ungdomar som har tråkigt som i alla andra städer.

Någon som vill sponsra med en hårtransplantation?

Nu på morgonen har jag svurit som satan och nästan kastat ut både Imac, min macbook och min nya kamera. Jag lyckades inte föra över bilder från kameran och det var inte bara att stoppa in kabeln i datorn, utan jag tog mitt förnuft till fånga istället för att kasta ut skiten, så jag lyckades efter lite klickande och googlande haha!  Men ja, detta är en anledning till att jag börjar bli som ett kalhygge på huvudet, för mycket stress och att saker och ting inte bara flyter på .. så ja, är det något företag som är sugna på att sponsra mig med en hårtransplantation alternativ en prp-behandling. Hola at your local gayboy i en kommentar eller via kontaktformuläret .. Jag svarar omgående på dessa förfrågningar haha!

Pulsen har gått ner, jag är nöjd och nu ska jag fortsätta gå igenom mailen och bara små fisa. Inga större planer för dagen, vi ska nog en runda till netonnet och kanske en runda till Emporia . Vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.