Livsstil

Vilse i skogen

I dag bestämde jag och syrran efter vi snackat i telefon att vi skulle ha en syskon dag. Något skulle vi göra tillsammans och vi bestämde att vi skulle ge oss iväg till skogen och leta efter kantareller. Vi började vid Skurup men där visste jag inte vart jag skulle leta så vi begav oss till samma ställe som jag var på förra helgen, utanför Veberöd.

DSC_5757

Vi hittade lite , gick och hittade lite till. Men det märks att det var många som varit där och plockat för det var inte mycket kvar och dessutom lyckades vi gå så pass långt att vi helt plötsligt var vid en byggnad och var helt förvirrade. Vi hade inte en aning om vart vi var. Frågade först en kvinna med hund om hon visste vart museumet var. Hon hade ingen aning. Sen kommer 2 tjejer på hästar och dom sa, ja ca 20-30 minuter åt det hålet ska det nog vara?! Skjut mig. 25 minuter senare, mer svamp och testade vidvinkelobjektivet lite så fann vi bilen. Mycket skratt och trött i hela kroppen. Friskluft och promenad gör en trött.

DSC_5762

 

Väl hemma blev det rasta kamphundar, dom fick stanna hemma. Rensning och förvällning av kantarellerna. Det blev en påse av svampen som åkte in i frysen. Fixade käk och nu ligger jag i soffan trött som fan och här ska jag nog spendera resten av kvällen och bara mysa med de små vildingarna.

DSC_5765

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 12 september, 2015 at 17:02

    Härligt o höra att ni hitta bilen till slut😂😘

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.