Livsstil

En kaffe, en sol och en välfylld dag

Godmorgon tisdag. I går somnade jag gott efter att ha fixat med mailen och planerat lite inför dagen. Nu är vi uppe, jag och kamphundarna. Dom är utfodrade och rastade och jag har lite ångest över tvättkorgen som växer sig allt större och jag känner att jag inte riktigt har tid att ta tag i den, även fast jag måste.

Det är strålande sol och riktigt skönt väder ute. Jag dricker latte, lyssnar på musik och inväntar att klockan ska närma sig 10 så jag kan dra och köpa lite snittblommor till dagens stilleben, har beslutsångest över klädval och inväntar besked om det blir outfit fotografering i dag, vilket jag hoppas på och inför det rekar jag location.  Vi får se hur dagen blir, men jag hoppas på outfit fotografering!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.