Livsstil

Sol, bad och stranden

Sol, bad och stranden.

Solen tittade fram och det blev en klarblå himmel. Jag packade väskan och drog till stranden i drygt 2.5 timmar och bara njöt. Många har frågat om jag åker till stranden själv och ja på ett sett gör jag det, jag åker dit själv men man är ju aldrig själv där utan det är ju massor med folk, så ni behöver inte vara oroliga –  jag är inte ensam på stranden. Sjömannen är inte med men jag är absolut inte ensam.  Det är dock lite jobbigt när man ska försöka smörja in ryggen och jag har inte tagit modet till mig att gå fram till random och frågat om en hjälpande hand haha!

Innan jag kollade ut och insåg att stranden väntade på mig höll jag på somna i soffan. Så gissa vem som slumrade till på stranden? Jag låg garanterat och fulsov men det var helt galet skönt väder, så gott som vindstilla och det blev ett dopp och ännu mer solning innan jag begav mig hem till kamphunden.

Väl hemma rastade jag kamphunden, duschade och så ställde jag mig och fixade middag tills i dag och matlåda till morgondagens övertidspass. Det blev vego-burgare och pasta. Sen dog jag i soffan , skulle bara vila lite efter maten innan jag körde i gång med städningen. Jag somnade och vaknade vid 19 tiden. Men nu så har jag dammat det mesta, dammsugit hela lägenheten, vikt och lagt in tvätten och moppat golven. Nu är det bara diskbänken och all disk jag ska ta fatt i , men jag är osäker på om jag orkar det ikväll.

Det har varit galet skön med en kväll hemma hos kamphunden, komma i fatt med saker som hamnat efter för att man njutit av solen och vänner. Nu är saknaden enorm efter sjömannen och jag längtar mer än någonsin. Min lediga helg i helgen består av extra jobb lördag och på söndag har jag tänkta att placera min söta lilla rumpa på stranden och bara njuta hela dagen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.