Livsstil

Spöke, stängd mussla och planering

Kvällen på jobb är avklarad och nu har jag 2 lediga dagar framför mig. Eller lediga dagar från regionen och det är fullt upp med jobb med fotograferingar och de sociala medierna. Det har varit en grymt bra kväll på jobb med massor med skratt så tårarna sprutar, musslan är stängd och talking butt haha! Tommy, är din man hemma? Nej han är på sjön. Åh din mussla är alltså stängd nu  – jag dör, eller kollegan dog!

Väl hemma rastar jag kamphundarna, ger dom mat och funderar på varför Gizmo tramsar och låtsas att han har ont i tassen. Han skakar och har ena tassen uppe, jag tycker synd om honom och ger honom kärlek tills han får mat, ja efter det var det full action på kamphunden. Jävla hund.

Slänger av mig tröjan och håller mig uppe lite längre ikväll, går igenom mailen och funderar på vilket spöke som drog över mitt ansikte när jag tog fotot. Hur fan kunde jag bli så blek i ansiktet haha? Något galet med någon reflektion från lampan i taket. Så nu kolla igenom de sociala medierna, planera stillebens fotografering och förhoppningsvis kan jag trycka in outfit fotografering på mig imorgon med. Jag hoppas. Verkligen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.