Foto

En kväll genom kameralinsen

Ännu en kväll med en stillsam promenad med syrran och kamphundarna, denna gången nere vid campingen och självklart var siktet på att ta mig till ett av mina favoritställen att fotografera på och då jag inte har något B/W filter, så kände jag för att utmana mina kunskaper för att försöka få till den där effekten jag var ute efter, trots att det är ljust ute , och jag får säga att jag faktiskt lyckades över förväntat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kamphundarna uppskattar inte att behöva stå och vänta, men de behöver tränas på att inte alltid få sin vilja igenom. Och vi fortsatte vår promenad med diverse stopp för att jag hittade fotovänliga motiv. Försökte få med syrran till stället ovan och det kommande med vatten, men då hon är livrädd för att närma sig högre gräs och buskar då hon tror att fästingarna anfaller henne och är stora som kamphundarnas tollar så håller hon sig på vägen haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ännu en fantastisk promenad och det verkligen spritter i kroppen på mig av lycka att jag äntligen har fått tillbaka känslan och längtan till att fotografera – ren och skär lycka.

Nu ligger vi i husvagnen då syrran bara var tvungen att se något program som heter Greys anatomi så jag passar på att håller henne sällskap, fast med att redigera foton, blogga och snegla på mobilen titt som tätt för att se om mitt sex on legs hör av sig .. Kamphundarna ligger här i sängen under täcker och njuter och sover. De små liven älskar verkligen att vara här i husvagnen, få springa fritt på tomten , skälla och driva mig till vansinne – lord have mercy vad chihuahua kan låta.

Följ gärna bloggens facebooksida Tommytott, där jag lägger upp en hel del foton och annat roligt! 🙂

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.