Camping livet

Mulet, ont som fan och prata i sömnen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag morgon och i natt har jag sovit lite bättre och bara varit vaken 1 timma men haft sinnesjukt ont hela natten. Men jag har tydligen pratat i sömnen och legat och  sagt oj , aj , oj och när syrran var tvungen att gå på toaletten vid 02 och kom tillbaka och frågade om jag var vaken så hade jag tydligen svarat, ja jag är homosexuell, vad är du? Haha, jag dör vad jag är bäst… Men jag tror hon ljuger lite.

Mellan 3 och 4:a var jag vaken i natt och vaknar upp igen vid 06, men tvingar de små kamphundarna att somna om. Men nu har vi varit uppe ett tag, de små har fått mat och vi har fått i oss frukost och dricker kaffe. I dag åker vi nog hem, det är tradigt väder så vi kan lika gärna åka hem , jag har ett berg med tvätt som jag behöver få tvätta upp.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.