Camping livet

Husvagnen, solen och grillning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kom ner till husvagnen efter att vi käkat frukost på Mc Donald, en torr jävla bagel som vi inte åt upp och en god smoothie och sen var vi nere i djungeln, helvete vad gräset hade växt. Jakten på batterier började och jag hittade dom inte så jag körde i gång med trimmer med sladd som var svintung för mig med dessa ömma leder, så jag ringde sjömannen som inte svarade och som ringde upp efter en stund och talade om var batterierna låg så jag kunde köra de sladdlösa .. Batteriet till trimmern fungerade men till gräsklipparen var det urladdat, så det åkte på laddning och syrran fick ta trimmern för första gången i sitt liv och jag körde med gräsklipparen med sladd, för gräset behövde klippas oavsett vad.

Vi har legat i solen, varit iväg mitt på dagen och handlat till kvällens middag , grillen är tänd och kycklingen ligger nu och grillas. Vi har legat ännu mer i solen och bara varit, bråkat med kamphundarna och varit en runda till världens bästa Anki här på campingen och snackat skit och solat lite mer.

Sjömannen har vårat mobila bredband med på jobbet, så jag delar via mobilen och det fungerar skitbra. Resten av kvällen ska vi bara slapp, ta kameran med på en lugn promenad då vi båda fortfarande behöver röra på oss, så förhoppningsvis blir det lite fina bilder att visa här i bloggen senare. Och så ska vi bara ha syskontid och slappna av, livskvalitet.

För övrigt så har dom satt fram palmerna här i Trelleborg och varje år när vi ställt upp husvagnen så har palmerna varit framme och jag har blivit extremt sugen på sjömannen. I år var dom inte framme när husvagnen ställdes på plats, men i dag var dom framme och samma känsla dök upp .. Hade sjömanen varit hemma så hade han fått hissat segel ikväll. Palmer är tydligen inte bara fina att se på utan gör tydligen folk sugna oxå haha!

Nej nu kolla till kycklingen på grillen och sätta syrran i arbete på att skära gurka och tomat och skälla på kamphundarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pia 25 maj, 2016 at 17:35

  Gillar dina liknelser!

  • Reply tommytott 25 maj, 2016 at 21:10

   Haha, tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.