Livsstil

En ledig lördag

Lördag och jag är uppe kamphundarna är rastade, jag har gjort en latte och plockat fram en propud som får bli dagens frukost, mer fancy än så här orkar jag inte göra i dag. Inspirationen till en proteinrik och god frukost är lika mycket som inspirationen till skrivandet här i bloggen. Jag vet inte, fingrarna vill dansa över tangenterna men det står stopp i hjärnan.

Att det sedan inte har hänt så extremt mycket i mitt liv de senaste dagarna gör ju oxå saken ännu svårare, för hur kul är det att läsa om att hundarna är rastade, jag har jobbat, ätit , sovit och skitit? haha!  Det har med andra ord bara varit en transportsträcka mellan hemmet, igenom Pildammsparken och till jobb och sens tillbaka.  Så är livet i bland. Men i dag ser det ut som jag är ledig, men jag har sagt till att jag kan jobba i helgen, sjömannen är ju ändå borta så då kan jag passa på att jobba lite extra.

Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Jag var lite sugen på att lägga mig och sola vid havet, men vädret kan inte riktigt bestämma sig verkar det som, ena sekunden strålande sol och nästa disigt. Men varmt och skönt är det i alla fall, något positivt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 20 maj, 2017 at 10:01

    Pro Pud är gott

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.