Livsstil

Tjänga pengar till din klass

| I samarbete med gogrilla

Gogrillas fantastiska produkter.

I våras sålde en kompis barnbarn produkter från gogrilla och självklart var vi med och stöttade så Saga kunde tjäna pengar till klassen. Vi köpte diverse saker, både fantastiska kryddor, såserna här ovan och taco tillbehör.  Vi använde kryddorna flitigt och jag har när vi har käkat tacos här hemma använt taco kiten och kryddorna.  Såserna har jag smakat lite av både i mat och på maten. Fantastiska goda.

Jag tycker dessa produkter är något som jag gärna skriver om , då jag är medveten om att jag har en målgrupp som både har barn och barnbarn som går i skola och som kommer börja försöka tjäna pengar till klassen för deras klassresa och därför gör jag gärna detta samarbetet och för att att jag tycker produkterna är ruskigt bra och goda.

Det är enkelt och riskfritt. Ni behöver inte ligga ute med pengar innan för varorna som dom i din vänskapskrets behöver, utan betalningen sker när när försäljningen är klar och därför behöver ni inte ligga ute med pengar.  Man kan välja att sälja på lite olika sätt och det är:

– Sälj direkt med produkt i handen. Företaget skickar ut produkterna till dig så kunden kan se produkten direkt.

– Sälj med produktekatalog. Det var via katalog vi köpte våra produkter och vi rekommenderar det. Så är det inte så mycket att bära för ungdomarna och mindre att slarva bort haha. Enkelt och bra.
– Produkter och produktkatalog. Man kan välja detta alternativet oxå. Men jag rekommenderar bara katalog. Men man väljer själv.

Fantastiska produkter som är tillverkade utan några tillsatser och de håller bra kvalitet.
Säljer du något till klassen eller ska ditt barn/barnbarn börja sälja? I så fall tipsa om Gogrilla. Jag kan vara spekulant på lite produkter i så fall.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.