Livsstil

Adidas superstar, outift och roadtrip

Godmorgon godingar. Fredag och första lediga dagen av 3. Det känns så jävla bra och jag har sovit sådär i natt. Jag förstår inte varför jag alltid sover så oroligt i slutet av perioderna innan sjömannen kommer hem. Han kommer hem på onsdag och samma sak var det sist han var i väg att jag drömmer konstiga drömmar, att han inte kommer hem, att något händer. Jag vet att inget händer, men varför drömmer jag så sjuka drömma?

I går kväll snackade jag med annica både i telefon och på Facebook. Jag taggade henne i lite ormar och helt plötsligt visar bestäms det att vi ska på roadtrip och hämta lite ormar till henne i dag. Så vägtrafikanter, akta er .. Annica och Totten ska ut på vägarna igen och när vi är ute kommer det en och annat nytt könsord. Vi får hoppas att vi inte kör lika fel som vi körde sist när vi gav oss ut på vägarna och över till Danmark, för vi ska nämligen till samma ställe i dag haha!

Nu fortsätta dricka min latte och hoppas jag hinner dricka den innan jag får meddelande om att Annica och affe står på gatan och väntar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 6 januari, 2017 at 20:23

    Oh hua för ormar, hehe, samt så snygg outfit

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.