Livsstil

En ledig tisdag

En ledig tisdag.

Jag vaknade upp med ännu mer halsont i dag än vad jag haft tidigare veckor. Jag är så trött på detta nu och tycker att nu får detta jävla skitet hoppa i från både mig och sjömannen så att vi kan börja må bra och faktiskt leva ordenligt, men jag försöker hålla huvudet högt och be fierce ändå haha.  Ännu en morgon tvingade jag kamphunden att faktiskt sova lite till, för jag är ledig och jag hade behövt sova lite till men det sket sig så vid 8 var vi uppe ur sängen.

Tar morgonpromenad med kamphunden och sen in och ge henne mat, köra i gång en maskin tvätt, röja i köket och vattna blommorna. Duscha och snygga till mig för dagen.  Dragit upp persiennerna som för övrigt har neddragna nästan dygnet runt pga att det blir så varmt i lägenheten och att blommorna bränns och dör, så förhoppningsvis är solen inte lika stark nu och att dom klarar dagen. Vi har ju sol från morgon till eftermiddag så det är faktiskt lite skönt om det inte blir superhett i lägenheten och att blommorna inte bränns så att vi kan få lite mer ljus här i lägenheten.

I dag har jag inga större planer planerat, kurera min hals för jag har verkligen inte tid att bli sämre så att jag måste vara hemma från jobb ( det lär inte ske hoppas jag ). Men vid 13 tiden ska älskade Samra hämta upp mig så vi ska hänga lite i dag, vi ska iväg på lite äventyr och bara mysa. Tanken var att vi skulle träffa världens coolaste sjuksköterska en stund i eftermiddag med, men hon fick förhinder, så vi får försöka få in det en annan dag.  Så vi får se vad vi hittar på för något, men vi brukar inte ha några problem att hitta på saker. Dessutom så hoppas jag att jag får sms av min optiker så jag får hämta ut mina brillor, fy fan vad jag är trött på alla reflektioner i glasen nu.

Så nu har jag ordbajsat lite här på förmiddagen och ska ta tag i mailen och dricka min latte och fortsätta mysa med kamphunden här vid köksbordet. Hon är pappig i dag och ska ligga i mitt knä hela tiden och helst springa efter mig vart jag än går. Älskade lilla liv.

Glöm inte att gilla och följa mina sociala medier:
Facebook:Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.