Livsstil

Nya glasögon, Köpenhamn och Notello rolls

Nya glasögon.

Jag blev som sagt hämtad av Samra för att vi skulle hänga i eftermiddag och vi hade inget speciellt inplanerat mer än att vi skulle hänga på en ledig dag , men det ändrades och det skulle bli en spontanare till Köpenhamn men för att jag skulle kunna hänga med så var jag tvungen att dra förbi optikern och se om jag kunde hämta ut de nya brillorna direkt i stället för att vänta tills den bokade tiden kl 16.30. Det gick superbra och här ovan ser ni de nya brillorna från Gant som jag valde.

Jag är supernöjd , lite ovan men ändå nöjd över valet av nya brillor. Jag måste försöka hinna förbi optikern i morgon och se om jag kan spänna in dom lite till då dom glider ner när jag lutar mig fram och det är något jag inte gillar, så förhoppningsvis går det att ordna till lite snabbt innan jobb i morgon.

En spontanare till Köpenhamn.

Vi hamnade i Köpenhamn och gick på ströget en runda , käkade en svingod kycklingburgare vid Nyhavn och bara snackade massor. Fick höra om semestern och vi bara tittade på folk innan vi begav oss hem till Malmö igen och Samra såg något nutella grejs i Köpenhamn och eftersom vi var sugna på en efterrätt kom hon på att det finns ju ett nyöppnat ställe i Malmö som har massa gott med Nutella och där hamnade vi.  Och ja ni kan se, det var laktos i maten jag beställde in så magen började svälla så jag får ju dra in magen lite snyggt och se spännis ut haha!

Notello rolls

Vi köpte mini pannkakor och en stor crepe med massor med nutella. En Citron och Ananas juice till Samra och en Citron och grön mynta till mig. Så jävla sura men så gott allt var och vi är oerhört glada att vi valde att dela och smaka och att det vara mini pannkakor, för lord have mercy vad vi var mätta efter denna dag. Dessutom , jag måste försöka hitta en snygg väska att ha med mig när jag ger mig iväg så jag kan ha med mig mina fispiller hela tiden. En laktosintolerant som trycker i sig detta slutar med att jag fick springa sista biten hem för det höll på ske en olycka haha!

Aldrig har jag någonsin i mitt liv längtat hem till min toalett så mycket som ikväll. Men min lediga dag har varit fantastisk, hunnit röja lite hemma, tvätta och fått umgås med en av mina bästa vänner och nu har jag tagit med mig kamphunden till sängen och inväntar Idol och resten av kvällen kommer spenderas i sängen och mysa med med henne. Nu är det bara sjömannen som saknas här bredvid mig, sen hade jag varit 100% nöjd med livet. Förutom att jag ser ut som jag är gravid och är svullen av laktosmage och jag kan nu skämta om att vi går i väntanstider på en skitunge.

Men nu får det vara nog med unna sig dagar hela tiden, nu ska här stramas åt med protein och sallader och nyttigheter. Sommaren har satt sina spår på kroppen. Minst sagt.  Och föresten, har du något tips om snygga manbags så länka gärna eller skicka ett mail via kontaktformuläret här i bloggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.