Livsstil

1:a februari, lillördag och kvällsjobb

1:a Februari redan. Vart tar dagarna vägen? I går kväll hängde jag på mobila med en vän i ett par timmar, hittade äntligen en almanacka som jag köpte och kan nu skriva upp schemat och andra nödvändigheter, så som vilka dagar sjömannen kommer hem och när han ska på jobb så jag har full koll på det.

Hur mår jag? Jag mår sådär. Jag sover dåligt men när jag väl somnar sover jag hårt men rör mig tydligen mycket för i dag vaknade jag upp helt svettig på sjömannen sida, mina kuddar och mitt täcke låg på golvet och kamphundarna låg tätt in till. Gizmo är väldigt “pappig” i dag vill vara hos mig hela tiden. Magen är orolig, den ömmar hela tiden, men jag kämpar på och hoppas snart att jag hör något från läkaren.  Och ja, jag har fått en sjuk hosta och har börjat snora igen. Något fel är det på magen som drar ner mitt immunförsvar, för att dra på sig förkylningar konstant och känns sig kass konstant är inte något jag uppskattar.

Men jag kämpar på och försöker hålla humöret uppe. I dag är det kvällsjobb som står på schemat, likaså torsdag och sen fredag morgon om jag inte har kollat helt galet på schemat och sen en ledig helg.  Krönikan skickades in i går och det blev inte min bästa krönika och den jag är mest stolt över, men det skickades in en och det är huvudsaken. Nästa gång hoppas jag att vi har bättre kommunikation gällande deadline med mera!

Trevlig onsdag och var rädd om er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.