Stuglivet

En ljuvlig morgon

En ljuvlig morgon.

Jag tog en paus från sociala medier, ibland behöver man det för att reflektera. Det har kommit upp lite samarbetsinlägg till en del människors stora fasa. Att jobba inom sociala medier är fan inte alltid lätt för folk blir så fruktansvärt irriterade när det kommer upp inlägg som är samarbeten och att man tjänar en summa pengar på det arbete man lägger ner är något som stör folk,  jag förstår inte varför man inte kan glädjas åt det jobb som jag lägger ner på mina sociala medier. För uppenbart är det något jag gör som gör att du hänger här inne och inne på min instagram och där med får man helt enkelt bara gilla läget att jag då och då gör samarbeten.

Och ja jag tog en paus från bloggandet för att inspirationen tryter och för det negativa tog över samt att jag känner att ibland behöver jag faktiskt bara får lägga bort kameran, stänga igen datorlocket och få umgås med min älskade lilla familj och vänner utan att behöva tänka på att mina sociala medier ska uppdateras. Har man dessutom gjort detta aktivt sedan 2009 ca så känner jag ibland att jag är klar med detta men så tänds gnistan igen och saknaden av ordbajseri, att få skriva och redigera foton kommer tillbaks. Så jag hoppas hösten kan ge en ny tändning och vi kan skapa härliga minnen tillsammans här i cyber-rymden.

Vi börjar morgonen med en kort runda och häng i trädgården, jag och kamphunden. Sjömannen drog på jobb i går igen och kommer hem nästa vecka tror jag det är, han jobbar så konstigt nu och är inte inne i sin 14-14 dagars ännu.  När jag lämnat honom så körde jag och kamphunden ut till våran lilla villa som sjömannen kallar det och här hänger vi i dag eftersom jag har en ledig dag. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.