Livsstil

Blåsa på fingret, det blev ändrade planer och tillbaka till lägenheten

Jag måste öva på att inte göra något.

I går när jag gick på ledighet så kollade jag på min kollega och sa, i morgon tisdag när vi är lediga så ska jag försöka bli en sån hipp människa som glor serier på netflix och därmed kan hänga med i serie-snacket som typ alla utom jag pratar om. Tror ni det blev så?  Nej inte det inte, utan jag har varit i gång hela dagen och fixat både i och utanför stugan och har därmed en blåsa på långfingret och jag har varit i gång i flera timmar så det blev minsann inget netflix-chillande i dag heller haha.

Jag beslutade att vi skulle köra hem till lägenheten i dag i stället för att köra hem i morgon förmiddag. Jag känner att jag pallar inte med stressen att kliva upp och packa, köra till lägenheten och packa upp det lilla jag har med hem och sen fixa med hem och hund innan jag ska iväg och jobba, så i stället för att behöva kliva upp vid 6-7 för att hinna med allt så körde vi hem i dag.

Vi längtar redan till helgen då vi kör ut till stugan igen. Det blir en lugn kväll, jag har duschat och varit ut med kamphunden på promenad och nu ska jag gå igenom mailen och små plocka innan jag ska plocka fram skämskudden och se på Idol!

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.