Stuglivet

En ny vecka

En ny vecka.

Måndag morgon och det är strålande sol. Ordningen återställdes snabbt och jag vaknade 06:10 i dag. Fantastiskt med sovmorgon eller hur. Jag lyckades dock somna om ca 30 min, men har nu varit uppe ett tag, fått i mig morgonkaffet ute i solen, kamphunden har fått sin morgonrunda och om en stund ska vi gå bort till bilen, för jag måste till lägenheten en runda då jag uppenbart är senil och glömt en del, så som tv kort samt knappa räkningar.

Annars blir det bara att slappa här i stugan i dag, njuta av solen, vattna och kanske rensa lite ogräs. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda men njuta i solen ska vi alla fall göra.  Så nu med en snabb uppdatering så vill jag bara säga hej , nu ska jag ta tag i dagen så vi kan komma ut till stugan och solen igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.