Livsstil

En ny fullproppad vecka

DSC_6447

Godmorgon fina . Sovit gott? Måndag och jag är uppe tidigt. Jag somnade sent och vaknade tidigt i dag. I går kväll hade jag så ont i mina fot och handleder att jag verkligen inte kunde somna. Det spelade ingen roll hur jag än försökte få det bekvämt så ville jag helst av allt bara kliva upp och hugga av dom. Jag tror dock sjömannen hade tyckt det var lite obehagligt att se mig traska runt utan fötter och händer.

Måndag och en ny fullproppad vecka har jag framför mig. Men i dag vaknar jag på extra bra humör. Jag och sjömannen ska iväg på egentid och roadtrip. Ska bli så skönt och ja, ett dygn utan kamphundarna ser jag faktiskt fram emot även fast jag vet att jag kommer sakna ihjäl mig efter dom. Så nu på morgonen ska jag packa, kamera, dator, kläder och förståndet. Det ska handlas hundmat ( alltid i sista sekund ) och små fixas lite här hemma, medicinen till Prada är uppdelad och ja .. hemmet är ju i ordning. Så det är ju bara att vänta ut tiden lite innan vi kör och tankar och så beger vi oss upp mot Strömstad och de sjuhaven.

Jag kommer försöka uppdatera bloggen trots att egentid med sjömannen. Jag måste ju hålla mina älskade läsare uppdaterade om vad bögarna bus gör. Förhoppningsvis delar vi på körningen i dag så jag kan sitta och beta av mailen, kasta upp inlägget om förra veckans event och påbörja min krönika.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.