Livsstil

Bingolotto, väpnat rån & dålig kost

image

Så är vi hemma från syrran och Mattias. Jag och sjömannen tog med kamphundarna och drog dit ikväll då vi pensionärer beslutat oss för att köra en träff och spela bingolotto med tillbehör som chips, ostbågar och läsk. Ingen vinst men jag fick ju en like av självaste bingolotto på instagram .. haha!

När vi kör hem och kommer till området där vi bor så är det poliser överallt. Ett väpnat rån mot en av de små livsbutikerna som är i området. Vi hittar en parkeringsplats bakom vårat hus och där kommer hundpatrullen och går och tycker vi ska flytta på oss. Så vi snabbade på in.

I dag på morgonen visade sjömannen sig i ett par gamla jeans. Mina gamla jeans. Vafasiken hände där?! Hur kom han i dom ? Jag har verkligen misskött kosten den senaste veckan och ikväll mår magen verkligen kasst. Och det är ju även så här, sjömannen går ner i vikt, magen blir mindre och krigaren blir större .. Det är tvärtom för mig. Jag har gått upp i vikt, magen är lite större och krigaren … lite mindre? Helvete. Jag ska nog börja med barnmatsdieten. gluten och laktosfritt. Så om en vecka kanske krigaren är större och magen mindre? Jaja .. efter tisdag kör jag på det, för i morgon åker jag och sjömannen iväg på egentid, utan våra kamphundsbarn. god mat, båtåkning och taxfree shopping.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.