Livsstil

07:05, en tyst granne och fix

En tidig lördagmorgon.

Vid 03 är en tid jag ibland vaknar på nätterna, bland annat i natt igen men det värsta är nog att den nya magiska morgontiden för mig har blivit 07:05. Det är den tiden jag vaknar varje morgon och inser att det är kört, du kan ta mobilen och låta tummen börja scrolla över de skärmen så de sociala medierna bara flyger iväg. Bredvid mig låg kamphunden och sjömannen och snarkade. I natt  bäddade vi på soffan, låg och kollade på idol och där somnade vi. Fantastiskt skönt.

Det har varit magiskt att sova i natt, grannen har varit tyst och ja, förhoppningsvis blev han lite uppskrämd av att han tydligen blev hämtad av konstaplarna i går natt, men han blev släppt igen. Skönt för honom och skönt för honom att han uppenbart hade en bättre natt och lät sina ljuva grannar få sin skönhetssömn.  Tack, det uppskattas.

Nespresso bygger denna kropp.

Lördag morgon. Sista helgen sjömannen är hemma, vi ska dra över lägenheten med dammsugaren och plocka i ordning. Vi ska iväg och handla lite till kvällens lördagsmys, vi får besök och vi tänkte vi skulle bjuda på lite goda tunnbrödsnittar med diverse fyllning.  Jag får oxå be om ursäkt för att min fotoinspiration har sinat lite, men objektivet bråkar som fan och det är ett heltidsjobb att få det att fokusera rätt och ja .. med lite kaffefoton kanske nespresso någon gång börjar inse att det är värt att skicka pressutskick och presenter till denna kropp som snart är byggd på bubbel, sötsaker och nespressokapslar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.