Hem och Inredning

Garderober från bygghemma

Betalt samarbete med  | Bygghemma.se

Snygga och smarta garderobslösningar.

Ibland blir man lite shockad och det blev jag när jag insåg att bygghemma har supersnygga garderober.  Detta var något nytt för mig och jag visste att bygghemma har massor för bygg och även en del pooler och annat smått och gott till trädgården, men detta är ju bara ett bevis på hur förutfattade meningar man kan ha om just namnet.

Detta med garderober är något som många har problem med , för hur vill man ha det egentligen? Hur är ens möjligheter och hur vill man att det ska byggas upp? Ska man kunna hänga upp kläder, ska det vara skoställ eller ska det vara de vanliga garderoberna med dörrar med hyllplan i ?

Jag tokälskar dessa typer av garderober som ni kan se här ovan. möjligheterna är oändligt och hur snyggt är det inte när man kan hänga upp sina kläder och favoritskor och även kunna visa upp besökarna utan att behöva skämmas? Jag önskar att jag och sjömannen kunde ha detta både här i stugan och hemma, men pga platsbristen så har vi inte möjligheten. Eller möjlighet och möjlighet har vi nog, vill man så kan man.

Det behöver inte kosta mycket och dessutom kan du med denna typ av förvaring ändra om beroende på hur du känner att du vill ha det. Kanske har du mindre jackor på sommaren och behöver mer hyllor så är det inga problem att köpa till extra hyllplan att montera upp.  Dessutom är priset riktigt bra.

Har du handlat från bygghemma och visste du om att dom även hade denna snygga förvaring och garderob?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.