Camping livet

En ny vecka, en storfisare och färdig utbildad

En ny  vecka full med jobb.

Hej måndag och hej fantastiska läsare. Hur har ni det?  Här vid vagnen är det varmt och skönt och jag sitter i skrivandes stund i förtältet med datorn, en celisus och musiken den strömmar ur datorns högtalare och kamphunden hon ligger utslagen på stolen bredvid.  I går kväll var det så sinnesjukt varmt här i husvagnen så både jag och kamphunden trodde att nu kommer vi dö av värmeslag och ingen av oss kunde ligga under täcket , så vi båda somnade uppe på täcket i går kväll.

Vid 7 gjorde vi morgon och jag tänkte att det ska bli så jävla skönt att så många redan har gjort sina morgonbehov här på campingen så att man får sitta i fred. Jag har lite problem med detta med offentliga toaletter, så man  ber till gud varje gång man ska gå iväg och hoppas på att man vinner på lotto och ska vara ensam på dass innan de enskilda toaletterna öppnar. I dag la jag av ett glädje tjut när jag försiktigt öppnade toalettdörren och det verkade som jag var ensam eftersom lamporna tändes och det var knäppt tyst. Jag valde toaletten längst in, torkade av toasitsen i vanlig ordning och satte mig .. och det smattrar till vägg i vägg.  Dra å helvete, en storfisare satt och tryckte och jag fick helt enkelt bara låta krigaren stråla , dra upp byxorna , tvätta händerna och gå tillbaka till husvagnen svärandes.  Campingtoaletter kan vara en orsak till att folk blir förstoppade  .. i alla fall jag haha!

I dag var det det utbildning , den 4:e och sista dagen i MI-utbildningen stod på schemat och vid 15.15 kunde jag och kollegorna tacka för oss och köra hem med diplom i handen. Nu är vi efter sammanlagt 4:a utbildningsdagar färdiga i samtalsmedotiken Motiverande samtal. Det känns så skönt och jag kunde köra hem till kamphunden som bästa Anki har rastat och passat under tiden jag varit på jobb. Nu väntar 2 kvällars arbete och kamphunden får mysa med Anki då jag jobbar.

Resten av kvällen blir lugn, bara mysa med kamphunden , vattna blommorna och tomatplantorna här vid vagnen. Gå igenom mailen, svara på bloggrelaterade mail och bara vara.  Denna veckan är fylld med jobb och jag jobbar 6 av 7 dagar så jag behöver ju inte fundera på vad jag ska lägga min tid på denna veckan.  Så ni vet, ekar det tomt här inne så vet ni ju vad jag pysslar med haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.