Camping livet

Lördag, vart är du solen och bubbel på kylning

Ännu en ny dag och solen lyser med sin frånvaro. Man kan tro att det är sol med tanke på fotot på Chanel och Gizmo där i bakgrunden, men jag har varit en mycket dålig fotograf i dag och överexponerat bilden extremt mycket.  Kampen med de små kaphundarna fortsätter, Chanel tramsar fortfarande och Gizmo och och små “bjäffar” hela tiden. Konstant försök till att skälla på allt och inget. Jag funderar på om champagnekorken från i går kan få tyst på honom.

Solen försöker tränga sig igenom molnen som täcker himlen och jag blir lagomt jävla bitter på alla som snappar klarblå himmel och sol. Jag vill oxå ha det och jag behöver det, men dagens ska nog bli bra ändå. Vi ska eventuellt hjälpa grannen här nere på campingen att få upp hans nya gigantiska förtält. Redan klockan 05 rev han sitt gamla tält – och ja, jag kommer nog börja asgarv om det börjar regna innan han får upp tältet.

Bubblet är på kylning , vi har plockat fram lite kött tills i eftermiddag kväll. Ikväll dundrar det inte 8 pers, kanske 10 pers som ska komma hit och umgås, äta och dricka gott och bara mysa. Vi får väl se hur uppskattat det är, men lite liv på campingen kan fan behövas haha! Nu borsta tänderna och ta med diskbaljan och gå och diska !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.