Livsstil

En redig jävla influencer

En redig jävla influencer.

Satan vad denna dag har sprungit iväg och ja ni kan ju se, jag levererar som den perfekta jävla influencern .. eller inte haha. Vi lagade ko(å)tlett, rösti, sås och grönsaker och jag var tydligen så jävla hungrig att jag slafsade i mig allt på typ ett par minuter och sen insåg jag , det där perfekta influencer fotot ska ju delas, annars har man ju inte ätit  .. sägs det.  Men jag lovar, det var hemmalagad mat även i dag. Heja oss.

Dagen har som sagt sprungit iväg, vi har varit i farten hela dagen, fixat hemma, tvättat och röjt undan. Varit och hämtat ut paket och nu ikväll har nästan alla palettblad fått åkt in i badrummet för spa dag. Jag fick hem vattenlöslig neemolja och det är kräkvarning av den doften alltså, men det är förebyggande mot ohyra-helvetet. Så i morgon ska aroiderna och de få palettblad som inte fick plats få sig en spa dag , så just nu är hela jävla duschen belamrad med växter haha.

Resten av kvällen blir lugn, tänt ljus och bara slappa i soffan innan det är tid för kvällsrunda med kamphunden och sen hoppa ner i loppelådan och få sig en skönhetssömn.

Föresten folket, nu jävlar hjälps vi åt,  det är en rejäl ökning av covid-19 och restriktionerna stramas åt. Så för helvete, tvätta dina händer, håll avstånd och var hemma om du känner att du har en fis på tvären . Deal?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.