Livsstil

Tidig morgon, dålig sömn och asakallt

Asakallt ute.

I går kväll somnade jag innan kl 20 haha. Hur fan är det ens möjligt ? Jag och kamphunden hämtade hem sjömannen vid 12 i går och vid 13 slocknade jag i soffan och sov till 15:30.  Vi käkade middag och sen slappade vi bara i soffan, när klockan var 18:30 så tog jag ut kamphunden och sen la jag mig. Innan klockan var 20 så sov jag haha. Det resulterade ju i att jag vaknade vid 01 och var vaken till 03 i natt, somnade om och vaknade vid 06 igen och sedan dess har jag varit vaken. Den här dygnsrytmen sen man gick över på natten är ju helt magisk haha.

Vi har varit ut på morgonpromenad med kamphunden i ett kyligt Malmö. Hösten har numera gått över till vinter det är en sak som är säker, för fy satan vad kallt det var nu på morgonen. Vi kan ju alltid hoppas på att temperaturen blir lite mer behaglig under dagen.  Ljuset är tänt, kaffet är fixat och datorn dog så jag sitter i en riktigt obekväm ställning nu i soffan för att få upp detta inlägget.

Dagens planer är .. typ inga alls mer än att jag måste ut till stugan och kolla till den så allt ser bra ut där.
Vad har ni för planer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.