Livsstil

Mango och latte

Godmorgon godingar. Söndag och jag har sovit så kasst, jag har drömt så konstiga drömma i natt igen och i natt om att hela båten stod i brand och ovisheten om hur många som klarat sig och jag vaknar av att chanel slickar mig i ansiktet och jag är i panik.  Va fan är detta?

Så i dag är jag trött, druckit en latte och läst lite bloggar och kolla om de youtubers jag följer laddat upp något. Ida warg är på Aruba och hade lagt upp en vlogg. Det ser så sinnessjukt gott ut med tärnad mango och så kom jag på att jag fick en mango av syrran när jag var där i går kväll, så jag skulle minsann äta en sån där hälsofrulle, skivad mango med en latte. Och ja, ni ser ju själv hur det ser ut? Jag verkligen slaktade mangon, svor och inser att jag måste nog köpa frusen tärnad mango för att kunna ta så härliga foton alternativ googla hur fan man gör det på en färsk mango haha!

I dag ska jag fan ta mig en promenad i ishalkan. Jag känner att jag behöver komma ut och röra på mig lite. Min kropp strejkar uppenbart och jag känner mig lite låg i dag, dessa jävla drömmar är fan inte roligt längre och massa tankar har jag.. så ut på promenad med musik i öronen och bara vara jag behöver jag.  Stänga av från omvärlden. Jag stoppar nog in kameran i fick och ger mig iväg om en stund.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 8 januari, 2017 at 12:34

    Det där såg gott och mysigt ut

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.