Stuglivet

Happy saturday

En solig men kylig morgon.

En ledig lördag och vi vaknar upp tidigt i stugan, kamphunden tyckte det var tid att kliva upp och jag ansåg att jag höll på frysa sönder krigaren så kallt jag tyckte det var i stugan. Jag och sjömannen är inte av samma åsikt när det kommer värme och kyla. Men värmen startades och solen den skiner. Det blir en bra dag.

Jag ( vi ) mår bra och har inte vad jag vet drabbats av varken Covid19 eller Coego20. Its a hallefuckinglullejamoment. Vi njuter av att vara lediga tillsammans och vakna upp i stugan, det är lite av en speciell känsla av att vakna upp här ute, lugnet, höra fåglarna kvittra och bara öppna dörren och släppa ut kamphunden när hon är så nödig att hon inte vet hur hon ska bete sig, nog för att fröken har lite problem med det i vanliga fall oxå, men när nödigheten slår till akut så är det minsann inget vett och etikett här inte. Livet alltså.

Dagens planer är att fixa här ute vid stugan, lite senare när det är lite varmare ska vi nog ta på oss handskarna, plocka fram spadarna och så är det grävning som står på schemat. Jag hoppas kunna börja rensa lite ogräs i rabatterna oxå, kanske lite i gångarna med. För det är något som behövs göras. Eller vi skulle behöva rensa lite för eget tycke. Förhoppningsvis får vi in en liten promenad i solen oxå.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.