Livsstil

En slappar dag

En slappar dag.

I dag är både jag och sjömannen oerhört slöa och trötta i kroppen. Det har varit ett par extremt intensiva dagar både med jobb och flytt och det har varit full fart på oss varje dag, så i dag känner vi att vi tänker inte göra något speciellt under resten av dagen.
Vi har varit iväg till gamla lägenheten en runda, en runda till en möbelaffär som ska läggas ned med dom hade inga fotöljer/möbler som föll oss i smaken och så blev det en runda till Carnex köttbutik och inhandlade varsin fläskesteksburgare och en fläsklåda.

I förmiddags var vaktmästaren här och kollade på lite saker som vi inte var nöjda med. Han satte upp en list för att få det mer tätt vid balkongdörren, ringde ett samtal gällande säkerhetsdörren där det saknades ploppar för hålen och så hjälpte han oss med att kolla i fall papperna gällande garageplatserna hade kommit in och det hade dom så han fixade 2 taggar till garaget så nu kan vi äntligen använda garaget och slipper jaga och betala för parkeringsplatser på gatan.

Så nu har vi kastat oss i soffan, Chanel ligger som ni ser och solar och njuter av solens värme. Kl 16 ska vi tvätta och det är väl det stora som händer under resten av dagen. Ska bli så skönt med en slappar dag och inga måsten. Kanske kollar om jag kan hitta betongskruvar/tavelkrokar så vi kanske kan få upp någon tavla. Vi tar helt enkelt eftermiddagen som den kommer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.