Livsstil

Veckans sista arbetspass

Veckans sista arbetspass.

Godmorgon Torsdag. Tror ni inte på fan att man vaknar upp till ett vitt Malmö ? I fick jag en känsla av att våren äntligen greppat taget över vintern men i natt föll det vita möget  .. igen. Men som tur är töar det så skiten förhoppningsvis försvinner och är borta i morgon.  I går orkade jag inte uppdatera, utan jag satt på förmiddagen med min kaffe i soffan och bara var innan jag drog iväg till jobbet.

Samma sak i dag fast jag får flika in här och säga hej. Jag är oerhört trött i kroppen fortfarande efter flytten. Jag ångrar mig så fruktansvärt att jag inte tog ut längre semester, för att både flytta och sen jobba är något som jag känner att kroppen inte riktigt är glad för. I går var jag så fruktansvärt trött på jobbet.  Tid för återhämtning hade varit skönt. Men förhoppningsvis är jag snart på banan helt igen, jag har ett kvällspass kvar att avverka för denna vecka och kl 21:05 ikväll går jag på ledighet till måndag.

I morgon får vi besök av Miss L.A som kommer och ska sova över här till lördag innan hon tar flyget hem till Los Angeles igen. Lite avundsjuk är man ju, men ska bli så kul att träffa henne igen. Nu , dricka mitt kaffe, piggna till, fixa matlåda och mysa med kamphunden och sjömannen innan jag tar bilen och brummar iväg till jobb!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.