Livsstil

Sneak peek i köket

En sneak peek i köket.

Dagen har verkligen gått i ett.  Vaktis klippte äntligen upp låset till vårat förråd så vi kunde få ner massor av tomma lådor samt kistan som i byggde om till barskåp. Vi är osäker på om vi ska ha det i lägenheten eller inte, vi får helt enkelt se men tillsvidare så åkte det ner i källaren i förrådet. Svärmor och Lena har varit här en runda , vi fikade och snackade skit.

En runda på Ikea har det blivit för att inhandla lite nytt till lägenheten och vi kör nog Ikea på rekord, varje gång. Denna gången gick det nog på 15 minuter. Vi handlar sällan på ikea, men när vi gör det så vet vi exakt vad vi vill ha. I dag var endas stolsdynor och filtar till köket på inköpslistan, men då vi även sprang förbi lampavdelningen hittade vi lamporna vi tänkt köpa billigare på Ikea så det blev lampor till sovrummet med och 2 paket servetter. Perfekt.  Så nu medan sjömannen vilat lite på soffan så har jag fixat och pillat lite med det nya till hemmet och det blir så bra.  Här ovan kan ni se en liten sneak peek på köket, ett par tulpaner fick hänga med hem tidigare i dag. Tänk vad lite levande snittblommor kan göra i ett hem.

Jag har även dukat till middagen, tanken var att det skulle bli ett helt gäng här på middag i dag, men syrran, Mattias och Magnus kommer en annan dag när Magnus är barnledig och Mattias inte jobbar, men Wanda och Tommy kommer så vi kör parmiddag här med lite gott vin och gott på tallrikarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.