Sponsrade inlägg

Nya fönster och dörrar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är som sagt i full gång med att planera min 30 års fest och i dag när jag satt och funderade, njöt i solen så såg jag på våra fönster att dom behöver verkligen en omgång, men just nu känner jag att tiden inte räcker till och vill någon av gästerna klaga på att våra fönster är smutsiga så har jag inga problem alls att plocka fram fönsterputs och redskap så kan dom sätta i gång.

Och när vi ändå är inne på detta med fönster så vill jag tipsa om ett företag som är grymma på fönster. Hos kronfönster kan du måttbeställa fönster, dörrar , uterum, tillbehör och även för er er företagare som har entreprenad. När jag klickade mig runt på sidan så såg jag något som jag skulle vilja ha i fall vi har en lägenhet med takterass eller om vi mot förmodan någon gång under våran livstid kommer köpa hus, och det är nämligen detta med skjutglasdörrar och vikdörrar. Stora från golv till tak. Hur snyggt är det inte?

Och för er som vill piffa till det lite extra så stoppar det inte med ovanstånde, utan du kan välja till att antingen välja ett PVC-fönster. Ett PVC fönster kommer alltid i färgen, RAL 9016 som är en standardvit färg, men du kan välja att lackera ditt PVC-fönster i vilken RAL färg du vill. Detta alternativ ger dig 5 års garanti på Kronfönster.

Glasfiberfärg är också ett alternativ. En massa som läggs ner över profilen och denna massa finns i 85 olika RAL- färger.
Glasfiberfärgen är en specialbeställning som bara går att få PVC-fönster Mega. För glasfiberfärger ger Kronfönster 10 års garanti.

Håller du på bygger nytt hus och ska välja fönster och glas ? kanske du har ett hus eller lägenhet där det behövs bytas. Kanske detta kan vara ett alternativ?

Detta inlägget är i samarbete med kronfönster.se

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.