Livsstil

En dag på balkongen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heja Totten, du är verkligen en klippa!  Du har röven full, ja nu ni snuskiga gottegrisar till läsare ska vi inte vara sån, för sjömannen är till sjöss, så det är inte det ( han ) jag har röven full av utan det är jobb och lite skit kanske? Men vet ni vad jag har gjort i dag? Jag sov för länge p.g.a migränen i natt och sen var det jo stekande sol så jag och kamphundarna har gottat oss på balkongen och i soffan hela dagen .. och det har varit så skönt, men visst fasiken ger det mig lite ångest?

Så nu har jag nyss tagit mig en dusch då jag svettades som ett as  och medan jag stod i duschen slängde jag in kvällens lyxmiddag i ugnen, färdigpizza från Lidl. Jag vet , jag ska inte ät det egentligen då det är alldeles för mycket gluten, laktos och ibland riktigt gott men i dag orkar jag verkligen inte vara den nyttiga Totten och dessutom kände jag bara för att jag behövde något snabbt och enkelt för att jag behöver alla kvällens timmar till jobb som ska färdigställas, så här på kontoret kommer jag sitta hela kvällen, men undantag för när jag rastar kamphundarna….

Så nu ska jag kolla pizzan, magen kurrar och sen får jag väl sätta i gång. Jobbet måste göras och det är faktiskt roligt jobb som ska göras, så nu ska samarbeten fixas och den där krönikan ska påbörjas… Wish me luck!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.