Livsstil

Espresso house triangeltorget

dsc_2872

Tisdag förmiddag. Jag har sovit sådär. Vaknar upp någon gång i natt av att jag kliar mig på tatueringen, får panik och måste kolla den så jag inte rivit för mycket, men det var lugnt så det rastade krigaren och kröp ner i sängen hon kamphundarna igen. Vaknade upp vid 8 av att kroppen var stel och värkte och näsan tätt så jag hade lite tufft med att andas, men en varm dusch gjorde susen och sen fick kamphundarna mat och komma ut i kylan. Gizmo uppskattar den inte.

dsc_2870

I dag kände jag att jag bör ta med mig datorn, kamera och det nödvändiga och förflytta mitt kontor ut och inte bara sitta hemma och jobba. Så i dag är kontoret på Espresso house på Triangeltorget med en stor vanilla latte och en levain kyckling mozzarella. Musiken strålar ur högtalarna, jag snorar, sorlet av människor och ljudet av espresso maskinen hörs – Underbart.

Kl 13 ska jag iväg på möte gällande samarbete så det är spännande. Dygnet har alldeles för få timmar och i dag går jag på mina 5 nätters jobb och många tycker nog att jag bör vara hemma att sova, men som vanligt har jag svårt att sova när jag ska gå på min första natt, så efter mötet blir det en tur till apoteket och sen hem till kamphundarna, ta ut dom och sen ner i loppelådan och försöka få ett par timmars sömn innan jag går in i mitt night work mood och blir osocial i 6-7 dagar!

Nu beta av mailen, fortsätta njuta av min latte och sorlet av människorna – Jag trivs och snorar på haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Cherie 8 november, 2016 at 13:11

  Aldrig fel att byta miljö lite och Espresso House är alltid härligt att sitta på 🙂 Hoppas du kryar på dig snart!

 • Reply Anette 8 november, 2016 at 19:49

  Ååååå blir så sugen på go fika. Kram Anette

  • Reply tommytott 10 november, 2016 at 19:02

   Vad iväg och fikade med en vän i dag oxå. Pecanpie. Oh my god. Så god. Fast inte på espresso house, utan på favourite roast på triangeln köpcentrum här i Malmö.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.