Livsstil

Promenad, klippning och fantastiskt väder

Hade just lagt mig i soffan och fick sms av syrran. Hon skulle ut och gå så jag frågade om hon ville ha sällskap, vilket hon ville så det blev en promenad på 5 km tillsammans med ett stopp hos min frisör för att kolla om dom hade tid att klippa mig, vilket dom hade. Så jävla skönt, att det är gjort.

Vi tog oss förbi södervärn och sen till Pildammsparken och gick ett varv och avslutade med ett varv runt plattan innan vi kelade med Bolt och Stella innan vi skiljdes åt. Nu är jag hemma hos kamphundarna, ska ta mig en dusch och sen lägga mig i soffan och gå igenom mailen, kolla sociala medier och små fixa lite innan jag och john blund joinar varandra. Nu får det vara nog med latmasken och minst 2 promenader per vecka och gärna något besök på gymmet. Hälsan måste bli bättre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.