Event & Bloggmiddagar

Varför är du inte på event och bloggmiddagar

“Du sprang ofta på event och bloggmiddagar tidigare, hur kommer det sig att du inte varit på någon bloggmiddag som ordnas i skåne under 2016 ? Är du inte uppskattad längre ?”

Tack för din fråga Yvonne. Det stämmer att jag nu under 2016 varit på extremt lite event och faktiskt ingen blogg middag alls. Jag har valt att inte vara så aktiv på event och avstå blogg middagar under 2016 just för att jag verkligen känt att jag inte alls varit sugen på någon blogg middag och drama och skit. Det här med att hugga varandra i ryggen är ett vanligt fenomen och det här med att man duger ibland och ibland duger man inte alls är inget jag känner för att delaktig i.  Och ja, ja måste poängtera – det är inte alltid så men jag kände att det  blivit lite mycket 2015 och att jag fokuserat fel och därför för min egen skull valt att avstå och prioriterat om detta året.

Event inbjudningar har jag fått men som ni vet så har jag ju jobb utanför mina sociala medier kanaler som jag jobbar med dagligen. Och det är inte alltid mitt nattjobb och jobb utanför se sociala medierna passar in, samt att jag ibland känt att vissa event inte är något för mig, beroende på vad det är för event.  Det här med att springa på alla event , oavsett om det är något som gynnar mig eller inte är något jag inte orkar med längre och faktiskt inte känner för. I början var det ju något nytt och spännande.
Event är fantastiskt roligt och det behövs verkligen mer här nere i skåne. Man nätverkar, träffar massa gamla och nya bekantskaper och minglar, men att springa på event bara för att är något som jag inte orkar eller har tid till.

Nu är det ju drygt lite mindre än 1.5 månad kvar av 2016 och jag ser fram emot alla 2017 happenings som kommer skall och att förhoppningsvis dyka upp på fler event och kanske även någon bloggmiddag, för jag tänker inte sticka under stolen med att blogg middagarna jag har varit på och de jag varit med och skapat har varit något av de roligaste, varmaste och minnesvärda..  Och nu känner jag mig mer än redo att fixa till mig. Jag saknar faktiskt att träffa mina bloggkollegor lite oftare.  Är du företagare och skall ha event ?  Inbjudan skickar du via mitt kontaktformulär eller via info@tommytott.com

Jag och Mr Nikon är mer än redo för att dyka upp på eventet  – om jag inte jobbar eller har röven full ! 😉 haha!
dsc_2876

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.