Camping livet

Ett fantastiskt avslut på veckan

1610957_10152799910011991_277036584899895293_n

 

Hej vänner! Hur har ni det ? Jag har det fantastiskt och bjuder på en suddig bild i all stress tidigare i dag, jag har blivit extremt dålig på det här med tidsuppfattningen och självklart i sista sekund ska man uppdatera de sociala medierna med foton och allt vad det nu är, så då blir det ibland lite suddigt, men hej .. jag är glad som fan.

Söndag och i dag avslutar jag veckan som varit med en fantastisk porträttfotografering. Ett underbart syskonpar som jag tidigare fotograferat som återkom för nya foton och denna gången tillsammans med sina barn. I dag höll fotograferingen till på Falsterbostranden och vid badhuddorna.  Ljusten var magiskt och solen visade sig så stundtals blev det otroligt varmt. Sand i skorna och sand innanför boxershortsen , men vad gör det när man får så fantastiska foton. Det värmer lite extra i hjärtat när kunderna återkommer!

Ikväll har jag suttit en stund hos Anki och Lars-Olle. Lite vin och skitsnack om hur helgen har varit. Dom har varit iväg och nu sitter jag i förtältet med ett glas spritser och ett otroligt segt internet. Jag fick meddelande av sjömannen tidigare att han fått sms om att våran internetmängd är förbrukad och att internet går segare men är som vanligt igen vid ny månad?! Jag konstaterade att vi måste ha mer internet eftersom vi nu bor i husvagnen och det internet vi har här inte räcker då jag jobbar med företaget, bloggen och redigering av fotografier som kräver internet.

Resten av kvällen ska jag inte göra ett skit. Busa med kamphundarna och så blir det en tidig kväll i säng för att välkomna den nya veckan, en vecka jag längtat efter såå mycket!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jenny 28 juni, 2015 at 19:50

  Ja bättre avslut får man leta länge efter! Fantastiska du <3
  Puss

  • Reply tommytott 28 juni, 2015 at 20:01

   <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.