Camping livet

Redigerar så fingrar och kropp värker

I dag fick jag ställa klockan så kamphunden var rastad innan kl 8 och att jag var uppe och påklädd då vi fått en lapp om att dom ska skulle komma och kolla ventilationen mellan 8-16.  Jag förstår inte riktigt detta med att dom tror att man både kan och vill sitta hemma och bara invänta att dom ska komma. Folk , liksom dom själva jobbar och dom kan själv inte sitta och bara vänta, men under tiden jag satt och väntade på dom så tog jag tag i att redigera  bröllopsfotografier. Jag har redigerat så många foton att fingrarna och kroppen började göra ont. Det är ingen skön ställning man sitter i och man är ju noggrann oxå.

Dom dök upp och våran ventilation var det inget fel på. Så vi packade det vi behövde ha med oss till husvagnen och sen körde vi och tankade Mr Grey och iväg och jaga nya torkarblad. Innan vi hittade några som passade så hittade jag på en jävla massa nya fula och bra ord att använda. Men nu ser jag ut och passade även på att köpa en Little Joe som sprider vaniljdoft i bilen.

Nu sitter vi i förtältet nere vid vagnen och bara är. Jag har en liten paus från redigerandet då jag känner mig trött av att sitta och stirra in i photoshop och på foton. När ögonen nästan blöder är det tid att man pausar, man vill ju inte hafsa ihop redigeringen och leverera bilder med störningsmoment och galen redigering haha!

Nu blir det en Nocco eller Celsius och ta tag i mailen. Ikväll blir det taco mys med bästa Anki och Lars-Olle! Jag längtar till att få grisa i mig tacosen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.