Camping livet

Tillbaka vid husvagnen

 

IMG_1790Jag med delar av farmens och mina hundar!

Hej godingar. Hur har ni det ? Njuter ni av sommarvärmen som är i dag? Jag har verkligen njutit fullt ut på farmen med Annica och 9 hundar, god mat och i dag låg vi på den stora terrassen och solade och tog oss ett svalkande dopp i poolen. Ett dygn på farmen med en fantastisk vän behövdes, skönt att komma bort och bli bortskämd! Självklart kommer det mer om dygnet på farmen då jag har en hel del foton att visa.

Jag och kamphundarna är hemma i husvagnen igen, solen värmer och eftersom jag inte stannade och handlade något och inte hade tagit fram något från den lilla frysen så får det bli enkel middag i dag. Från frysen tog jag fram kyckling som nu ligger i ugnen och tinar och steker till sig och resten av kvällen ska jag faktiskt inte göra ett skit, blir ryggläge framför dumburken tills jag somnar.

Resten av helgen hoppas jag på massor med sol och så ska jag redigera bröllopsfotografier så ögonen blöder. Söndag har jag porträttfotografering inbokad och sen är det ny vecka och då blir det roadtrip med världens bästa och älskade Anna!

Nej nu kolla till kycklingen och se om den är klar så denna stjärtis får något i magen.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 26 juni, 2015 at 22:22

  Vilket härligt gäng du slappar med!

  • Reply tommytott 27 juni, 2015 at 10:47

   Verkligen! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.