Camping livet

Tidig morgon, doften av tång och vänner på besök

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klockan 06 tyckte kamphundarna att det var tid att vakna och jag vaknar med kramper i magen. Så det var ju bara till att få på sig kläderna och traska upp till servicehuset och där har jag sprungit på morgonen och i skrivandes stund krampar det till i magen igen. Kul att frukosten just är intagen och det var nog en riktigt dum ide att fixa en latte till en redan orolig mage haha!  Man vafan, det kan ju knappast bli värre haha!

När man kommer ut från förtältet så slås man av doften eller stanken av tång , fantastisk morgon doft att mötas av. Det luktar så fruktansvärt illa, men å andra sidan .. det är ju både för och nackdelar att vara havsnära!

Igår kväll kände jag mig febrig och lutade mig tillbaka i stolen här i förtältet och slumrade till och vaknar av att sjömannen sa , men gå in och lägg dig i stället. Vilket jag gjorde och jag var kokhet om kroppen och svettades som fan. Jag tror det beror på all stress som varit de senaste veckorna och att allt släpper och min fibromage fuckar up helt och hållet. Men det går väl över.

I dag kommer ett par vänner ner med barnbarn och har hyrt stuga över natten så vi ska bara umgås, kolla in Gislövsmarknad igen och bara mysa. Sjömannens tvillingsyster med familj kommer nog ner oxå och jag ser fram emot dagen och kvällen!

Gizmo har varit ut och skällt och önskar alla på campingen en god morgon.. Kamphundarna och de campandebögarna hörs om inte annat här på Dalabadet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.