Livsstil

Ett par dagars ledigt, tack och hatmail

En stor latte är en bra start på dagen.

I går pratade jag med chefen om mitt mående och gårdagens händelse.  Jag är som jag är och när hon ringer upp mig och frågar hur läget är svarar jag, ja du , helt ärligt är det bajs. Hon skrattade och sa att men Tommy, så säger man inte. Jo , när livet är som en redig skit så är det bajs. Jag förklarade läget och fick ta ut ett par dagars ledighet för att vila upp kroppen, vilket jag är otroligt glad över.

I går kväll hämtade jag och kamphunden hem sjömannen. Så skönt att ha honom hemma igen och han blev glad för sin present. Köpte en sån där verkytgsvagn som han sagt att han vill ha till sina verktyg asalänge, så nu får han ordning och reda bland sina verktyg.  Vi la oss nästan direkt när han kom hem, han var trött och jag var svintrött och är rätt trött i dag.

Jag vill ge ett stort tack till er, inte alla men majoriteten av er ska ha ett stort tack. Jag älskar att det blivit mer rörelse, kommentarer och aktivitet bland er läsare. Ibland är det lite skrämmande att se statistiken och se att så många är inne, men jag har ingen aning om vem som är inne då det ofta är tyst här i bloggen. Men det har börjat bli mer aktivitet både här i kommentarsfältet och även på bloggens facebooksida.

Efter gårdagens inlägg om händelsen har jag fått en del kommentarer ( välmenande kommentarer ) men även ett och annat mail om att jag är en uppmärksamhetsökande fjolla som borde veta bättre. Jag som är utbildad inom sjukvård borde veta bättre och att ta hand om sig själv är väl en självklarhet och att stanna hemma från jobb är även det en självklarhet. Otroligt respektlöst av mig att gå och jobba när jag inte mår bra och smitta mina kollegor.

Stopp ett tag, jag har räknat till 10 ett par gånger.  Uppenbart har människan ingen kunskap och arbetslivets regler och förhållningssätt. Jag har inte fått någon läkartid för att hosta inte är akut och prioriterat. Febern och kommit och gått och ofta när man inte har feber som tyder på att något är galet i kroppen så får man ofta inte träffa läkare, speciellt inte om man bara hostar som dom så fint uttrycker sig. Detta leder till att även fast jag stannade hemma från jobbet så får jag endast vara hemma 7 dagar och sedan ska det vara läkarintyg. Får man ingen läkartid får jag så fint placera min söta lilla gump på jobbet, oavsett hur jävla bajs man mår.  Så jag må vara en uppmärksamhet sökande fjolla ,må så vara, men jag står till skillnad från de fega jävlarna som mailar från hittepå adress och spyr skit över mig.

Så nu ska denna uppmärksamhetsökande fjollan dricka min latte, små fisa och pilla bland mina potpurris. Blommorna ska vattnas och få sig en dos av kärlek. Jag tror den anonyma skithögen hade behövt lite fjoll-kärlek och en dask i gumpen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Videhexan 4 oktober, 2018 at 09:58

  Jag önskar dig god vila och ta hand om dig hjärtat! Känner igen känslan av ”bajs”. Använde exakt samma ord igår när kompisen frågade hur det var…

  • Reply tommytott 4 oktober, 2018 at 10:33

   Tack videhexan. Ja bajs är ett perfekt ord för hur man mår .. haha!

   Take care!

 • Reply Lisbeth 4 oktober, 2018 at 11:43

  Haha, det är ordet jag får från min dotter med ME och fibro när hon mår sämre. Tycker det är ganska, hm, målande? Beskrivning.. 😇😂❤

  • Reply tommytott 6 oktober, 2018 at 09:50

   haha .. Det är en perfekt beskrivning 😀 <3

 • Reply Lillan Kind 6 oktober, 2018 at 18:45

  Jag har använt ordet skit, och det har inte landat in så fint alla gånger. Men det är ju så jag mår så varför inte vara ärlig… Tråkigt är det iallafall att råka ut för folk som sitter vid tangentbordet (eller telefonen) och skriver sånt som dom aldrig skulle våga säga öga mot öga.

  • Reply tommytott 8 oktober, 2018 at 08:25

   Ordet bajs är perfekt och det är ju så jag kände.

   Ja det är supertrist att folk ska vara förfärliga och gömma sig bakom dator och telefon och inte kan stå för sitt.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.