Livsstil

Jobb, träning och en lugn kväll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgonpass, ja jag är ingen morgonmänniska och det var tungt i dag på morgonen när klockan ringde och kamphundarna skulle ut och jag skulle fixa mig inför ett extra pass på jobbet. Men dagen har gått snabbt som fasiken och det var skönt att komma in och få träffa saknad kollegor.

Jag är hemma och myser med de små liven, vilddjuren och ska strax efter 16 möta upp syrran på gymmet och träna lite. I dag får vi se vad som ska tränas, men magen ska nog få sig en omgång. Jag känner mig inte så motiverad då jag är fruktansvärt trött efter ha klivit upp så tidigt och vill helst bara lägga mig och sova, men det får inte ske då jag inte vill förstöra dygnsrytmen . . ännu haha!

Och ikväll händer inte mycket. Bara mysa med kamphundarna , duscha och ikväll ska jag testa en av de 2 saker jag fick hem i går . Fick hem 2 grymma gåvor från ett företag och vad det är kommer ni få se ikväll.
Jag är så exalterad att testa båda, som ett barn på julafton. Och vet ni en annan sak ? Nu är det bara 8 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och vi får tappa tvålen  .. Underbart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.