Livsstil

Lillördag, galen kamphund och ditt golv är mitt tak

Kamphunden mår bättre.

Lillördag och jag tänkte flika in här lite snabbt och säga hejsan! Dagen har rullat på i en jävla fart och det har varit en magisk dag på jobbet, trots att en efter en kollega deklarerar att de går på semester , men jag håller i och håller ut. 2 dagar kvar att jobba och på fredag twerkar jag fan både in på avdelningen och även ut .. för då är det fan min tur. I dag har jag även varit iväg på äventyr på jobbet och fick träffa massa gamla kollegor och det var så jävla roligt att vråla på gatan, vilka vackra ben till världens bästa Rita .. Åh, så varm i hjärtat jag blev när jag såg hennes reaktion att hon blev så rörd att se mig. Det är fan i mig kärlek.

Kamphunden är helt galen i dag och det är nästan så jag knappt vågar säga det för att få bita mig själv i röven, men jag tar en chansning och testar och ser vad som händer, men hon har blivit helt jävla galen och inte kräkt något. Nu på rundan ikväll så fick jag be om ursäkt för min hunds beteende , men hon har troligen ätit något konstigt och välkommen hit till området nya grannar, min hund är inte helt galen och äter inte människor även fast det kunde verka så ikväll haha! De vrålade och såg livrädd ut. Thats my girl haha!

För övrigt så möts jag av en lapp i brevlådan som hyresbolaget Stena skickat ut till alla att  .. ditt golv är någons tak och ja det är ju nästan som att dom hörde mig och mina vackra ord här inne ett par kvällar sedan. Tydligen , hörde jag av en annan granne här att flera tydligen har problem med grannar som har tegelstenar till fötter och fenomenet att spela basket inomhus är det nya tydligen. Jag håller ut och skiter i att klaga, snart semester och därmed bor jag i stugan på heltid en tid framöver igen .. så you do you. Men låt en människa få sin skönhetssömn.

Nu fixa lite innan det är tid att hoppa ner i loppelådan. Klockan ringer kl 05 <– skjut mig?! och en ny arbetsdag väntar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.