Livsstil

Ett uppvaknade Malmö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

04.50 ringde klockan och när jag slår upp mina melerade ögon står det en hunk i dörröppningen i bada boxershorts .. hello sexy, den där synen får jag inte se på 14 dagar nu då sjömannen är lämnad och sitter på tåget mot Göteborg för att sedan byta till buss mot Strömstad för att mönstra på 14 dagar till sjöss.  Är så glad för hans skull och ännu gladare då ögonen tindrade lite extra på honom i dag!

Kamphundarna är rastade, Malmö har börjat vakna till liv och jag kan konstatera att det är lite synd att jag inte är en extrem morgonmänniska, för när jag körde hem från centralen så önskar jag att jag hade kameran med mig. Malmö i soluppgången ger chansen till många fina fotografier men det får jag ta vid ett annat tillfälle.

Det är lite tradigt här i bloggen igen, livet går på högvarv och det känns som jag inte hinner göra annat än jobba och sova. Jag har 2 kvällspass kvar denna veckan att jobba och dessutom känner jag mig lite stolt över mig själv. Måndag och tisdag har det blivit 2 långa promenader och nu på förmiddagen ska jag ge mig iväg och möta upp syrran på gymmet för ett pass… Jag tror vi minsann ska köra ett mördarpass för benen i dag, köra slut på syrran så hon verklige inte kan gå på jobbet i morgon – underbart!

Nu en latte till och kolla igenom favoritbloggarna och youtube-profilerna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 20 april, 2016 at 13:17

    Ah så tidig start, och det är härlig syn då man ser sin sambo stå sådär =D

    Mig besökte du ej =(

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.