Livsstil

Ledig dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag mår jag bättre, förutom att jag har jävligt ont i nacken och i bakhuvudet och i övriga kroppen. Det där migränanfallet var fan inte att leka med. Vi började morgonen med en härlig promenad på strax över  6 km med syrran. Skönt som fasiken och sen hem och duscha och få på sig lite anständiga kläder och iväg på Ica på Möllan. Vi har konstaterat att den ica affären är den billigaste i stan och vi får betydligt mer för pengarna där än på andra ställen, vilket är sjukt .. Hur kan det skilja så mycket på ica affärer ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har även konstaterat att jag har blivit extremt dålig på att fotografera överlag och nu när det blommar och det är så sjukt fint ute så passade jag på att byta objektiv och använda mitt 45mm lite oftare. Jävlar vad grymt det är.

Nu bråkar vi med min iwatch. Den vill uppenbart inte fungera och kopplar inte ihop med mobilen. Trots att det står att den är ansluten. Den la av helt tidigare i dag så fick gå hem och lägga den på laddning för att få den att fungera, men nu verkar det inte som den vill fungera över huvudtaget. Det står att den är ansluten i min iPhone, men klockan indikerar på att den inte är ansluten och nu går det inte ens att nollställa för den måste vara ansluten .. ?! Vafan .. Jag blir tokig!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Cecilia Johansson 18 april, 2016 at 20:14

  Himmelskt vackra bilder! 😉

 • Reply Marie 18 april, 2016 at 21:00

  Så fina bilder, men fyvale för migrän

 • Reply Johnb463 23 april, 2016 at 06:30

  Sweet website, super layout, very clean and utilise genial. dbekbfgdeefd

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.